← בית

מחיקת החשבון שלי

מחיקה לצמיתות של חשבון Sudeb והנתונים שלך.

כשהחשבון שלך נמחק, האנשים שלך, רשומות החובות והיתרות לגבייה, היסטוריית התשלומים ושאר הנתונים המפורטים למטה נמחקים לצמיתות. לא ניתן לבטל פעולה זו.

יש שתי דרכים

  • בקשת מחיקה: החשבון שלך נמחק לצמיתות לאחר 7 ימים. תקבל/י אימייל עם תאריך המחיקה, ועד אז אפשר להתחבר ולבטל את הבקשה.
  • מחיקה מיידית: הזן/י את הסיסמה ואת טקסט האישור שמוצג על המסך כדי למחוק את החשבון מיד.

למען אבטחתך, המחיקה מתבצעת לאחר התחברות. באפליקציה לנייד אותה אפשרות נמצאת בפרופיל.

התחבר/י והמשך/י

אם אינך זוכר/ת את הסיסמה, אפס/י את הסיסמה קודם.

נתונים שנמחקים

  • פרטי החשבון (אימייל, שם, סיסמה) וההתחברויות
  • רשומות החובות והיתרות לגבייה שהזנת והיסטוריית התשלומים שלהן
  • האנשים שלך
  • תבניות של רשומות חוזרות
  • סשנים של עבודה ותעריפונים
  • העדפות, הגדרות תזכורות, רישומי מכשירים להתראות, מטבעות מועדפים והודעות המשוב שלך

מה לא נמחק

  • רשומות שחברים אחרים הזינו ברשימות משותפות נשארות אצלם.
  • רשומה של המחיקה (אימייל, שם, תאריך, כתובת IP) נשמרת מטעמי אבטחה ולצורך חובות חוקיות.
  • גיבויי מסד הנתונים נשמרים עד 30 יום ולאחר מכן נמחקים.
  • המינוי שלך ב-App Store / Google Play אינו מבוטל אוטומטית; יש לבטל אותו בהגדרות החנות.

שאלות: [email protected]